Cătălin Rădulescu scoate mitraliera: cere pensionarilor banii înapoi, iar medicilor şi profesorilor să plece din ţară, după rezultatele dezastruoase de la alegeri

Date:

Share post:

După rezultatele catastrofale de la alegerile europarlamentare şi trimiterea liderului PSD Liviu Dragnea după gratii, deputatul argeşean Cătălin Rădulescu, zis şi Mitralieră, iese la contraatac şi pune „mitraliera” pe „trădători”.

Conform Digi24, Cătălin Rădulescu ar fi dat mai multe declaraţii tăioase.„Dați în cap, violați, că de azi ăsta e trendul în România (…) Nu am crezut niciodată în justiție independentă, dacă e nevoie plecăm noi din țară, plecăm și rămâneți voi în țară cu securiștii, a spus deputatul.

„Este a doua execuție pentru PSD, după Adrian Năstase (…). Dacă dumneavoastră credeți că toate măsurile pe care le-am luat noi PSD în decursul acestor 2 ani de zile și pentru fermieri și pentru pensionari și pentru profesori și pentru medici și pentru tot, dacă măsurile nu au fost bune atunci toți oamenii aceștia ar trebui să refuze măsurile noastre și să meargă pe măsurile propuse de PNL și USR. Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe, pentru că înseamnă că nu au fost mulțumiți de măririle salariale, pensionarii la fel să voteze USR și pe cei care au votat care au ieșit acum, fermierii să dea înapoi subvenția la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi și hai să vedem cum o să trăiască cu aceste partide. Dacă o să le placă ce măsuri vor propune USR și PNL, să stea cu ei nu este nici un fel de problemă”, ar mai fi declarat dl Rădulescu.

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Ofiţer de Poliţie, ginere al primarului din Vultureşti, Liviu Poşircă, reţinut de DNA

# În ultima perioadă DNA-ul a început să tureze...

Vile istorice din Câmpulung care spun povești de viață impresionante

În Câmpulung Muscel arhitectura este uimitoare, este superbă și...

Toţi trei puştii aduşi de la Gaz Metan Mediaş au semnat azi contracte cu FC Argeş

Clubul FC Argeș a oficializat transferurile jucătorilor Horațiu Răzvan...

Teatrul zilelor noastre: ”Bătrână, da’ bună” oricând!

 ”Proaspătă și azi la vreo optzeci și.” Cu lipici...

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...