Unul dintre cei mai vocali parlamentari ai PSD, deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu, nu agreează faptul că miniştrii ALDE din Guvernul Dăncilă sunt inamovibili.

Cel puţin, nu şi dna Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, pe care dl Rădulescu o vede principală vinovată, printre altele, şi pentru tărăgănarea cu anii a demarării lucrărilor la autostrada Piteşti-Sibiu, dar şi pentru faptul că România încasează amenzi din cauză că gunoaiele nu sunt reciclate în proporţia convenită cu forurile europene.

„Sunt foarte supărat pe doamna Gavrilescu, din două motive. Nu a dat avizul de un an de zile pentru autostrada Piteşti-Sibiu. Nu putem să facem autostrada din cauza ei. Sunt licitaţiile făcute şi dânsa de un an de zile se scârmă…unde s-o fi scârmând şi nu dă autorizaţie de mediu. Păi, e normal să fie aşa?

Şi alt motiv: Noi am început să plătim amenzi, Comisia Europeană ne-a spus că suntem în infringement cu gropile de gunoi…ar fi trebuit ca 20% iniţial, acum s-a ajuns la 40% din gunoi să fie reciclat, să nu îl mai arunci în groapa de gunoi.

Doamna cred că are alt interes că dacă am ajuns noi românii să plătim amenzi din cauză că ministerul Mediului nu-şi face treaba şi nu s-a ocupat de lucrul ăsta…chiar mă întreb cu ce se ocupă ministerul Mediului?”, a declarat dl Rădulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here