„Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local al Municipiului Pitești subvenționează în continuare prețurile biletelor pentru accesul la filmele susţinute la Cinematograful „București” în perioada 11 ianuarie 2020 – 20 decembrie 2020, acestea menținându-se la nivelul anului trecut, pentru creșterea gradului de acces la actul de cultură și la educația prin cultură”.

Anunţul a fost făcut de municipalitate.

„Astfel, în funcție de categoria filmului, un bilet poate costa 6 lei, 8 lei, 10 lei sau 12 lei, iar pentru grupuri de elevi la filmele educative – 3 lei.
Pentru studenţi, pensionari, şomeri, precum şi pentru adulţii cu handicap mediu şi uşor, tariful biletului se reduce cu 50%.

Elevii beneficiază de tarife reduse cu 75% pentru accesul la filme.


Accesul la filmele proiectate la Cinematograful „București” este gratuit pentru Cetăţenii de onoare ai Municipiului Piteşti, pentru elevii etnici români din afara graniţelor ţării, bursieri ai statului român, pentru posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României în baza H.G. nr. 385/2004 privind accesul gratuit la actul de cultură la nivel naţional al pensionarilor care au activat minim 10 ani în domeniul cultural-artistic și în presă, ca și pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat, precum şi persoanele care îi însoţesc.

Activitatea Cinematografului „București” se reia începând cu acest weekend. Astfel, sâmbătă, 11 ianuarie 2020, de la ora 18, va fi proiectat celebrul film american „Iubește-mă tandru” („Love me tender”), un film de excepție care va cuceri cu siguranță publicul tânăr și va umple sufletele celor mai în vârstă cu amintiri frumoase ale anilor ’50, cu precădere prin mulțimea momentelor în care Elvis interpretează celebrele sale cântece.


Duminică, 12 ianuarie 2020, de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi redifuzat, la cererea publicului, filmul românesc „Maria, Regina României”, o poveste bazată pe fapte reale, ce are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria și lupta sa pentru o Românie Mare.

Prețul unui bilet la aceste filme este de 8 lei (sâmbătă) și 10 lei (duminică), cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achiziționate și on-line, de pe platforma www.bilete.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here