Jurnalistul Grigore Cartianu face azi, pe site-ul ziaristii.com , o radiografie caustică a celui pe care PSD în vrea ministrul al Justiţiei, în locul lui Tudorel Toader: deputatul Eugen Nicolicea.

Colegul Cartianu remarcă, în primul rând, că acest Nicolicea nu are calificare de anvergura celei pe care se presupune că trebuie să o aibă un ministru de Justiţie.

„… a făcut Dreptul pe la 50 de ani, la o (facultate – n.r.) privată din Drobeta Turnu Severin, forma ID (Învăţământ la Distanţă). Spiru Haret, of course. Fabrica de diplome a tovarășului Bondrea, nu ilustrul ministru al Educației antebelice”.

În rest, mai scrie Grigore Cartianu despre Nicolicea, „Șmenar desăvârșit, și-a procurat certificat de revoluționar, ca să-și tragă și de-acolo niște foloase.

Faptele sale de vitejie din decembrie ’89 au rămas necunoscute și reprezintă secret de stat. O fi luptat cu teroriștii la Severin, unde singurele victime ale terorii au fost gurmanzii care au mâncat prea mult caltaboș… Impostura în forma ei pură.

Nicolicea e parlamentar din 1992, aflându-se în al 27-lea an de deputăție. N-a lăsat în urmă nicio faptă bună, doar o dâră de dihor.

În 1994 a cerut ca Regele Mihai să fie declarat persona non grata, astfel încât monarhul să nu mai poată intra niciodată în România. Exact ca pe vremea lui Stalin”.

Articolul integral semnat de Grigore Cartianu îl puteţi citi accesând link-ul de mai jos:

sursa foto: ziaristii.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here