Orașul Mioveni a depășit rata de infectare cu Covid-19 de 6/mia de locuitori, ceea ce impune carantina de weekend pentru persoanele nevaccinate, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 20-5. Scapă de aceste restricții persoanele vaccinate sau care au trecut deja prin boală.

Cei nevaccinaţi pot circula în acest interval de timp doar cu declaraţie pe proprie răspundere şi/sau adeverinţă de la angajator. Modele acestor documente le puteţi descărca accesând link-ul de mai jos:

Ce este, însă, mult mai important este faptul că în contextul creșterii cazurilor de Covid-19 trebuie să se mențină protecția santinară. Așa cum deja ne-am obișnuit, măsurile de precauție se iau individual, ceea ce înseamnă purtarea măștii de protecție, distanțarea socială și alegerea vaccinării ca metodă preventivă.

Autoritoritățile din Mioveni au anunțat că având în vedere faptul că numărul de cazuri a crescut enorm de mult, se va oferi posibilitatea vaccinării fără programare  în zilele de 16 octombrie și 17 octombrie, la Centrul de Vaccinare Racoviţa. Intervalul orar la care oricine se poate prezenta pentru vaccinare este cuprins între ora 8-20, a anunțat municipalitatea.

Doritorii pot alege între mai multe tipuri de vaccin, printre care serul Pfizer BioNTech (chiar și doza 3) și vaccinul Johnson&Johnson, care se administrează într-o singură doză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here