În seara aceasta, echipa feminină de handbal de ligă secundă CS Dacia Mioveni 2012 a întâlnit, în Sala Sporturilor din Piteşti, multinaţionala care joacă sub numele de CSM Bucureşti, în optimile Cupei României la handbal fete.

Diferenţa enormă de valoare şi de bugete dintre cele două formaţii şi-a spus cuvântul, oaspetele câştigând cu 34-14, după 14-7 la pauză.

A nu se uita că doar salariul pe o lună al Cristinei Neagu, 18.500 de euro, echivalează cu întreg bugetul Daciei Mioveni, pe o jumătate de sezon.

Chiar dacă supervedeta Cristina Neagu n-a fost introdusă pe teren de tehnicianul Adrian Vasile, celelalte vedete ale CSM-ului au jucat practic, toate. Au lipsit doar Nora Mork, accidentată, şi Andrea Lekic, uşor răcită.

Fetele din Mioveni au început curajos şi au condus cu 1-0, 2-1 şi 3-2. Apoi, din minutul 10 încolo, jocul a fost la discreţia… hai să le zicem bucureştencelor.

De precizat că fetele din Mioveni au fost susţinute tot meciul de o frumoasă galerie, botezată „Puriii veseli”, care a lăsat o frumoasă impresie asistenţei.

De altfel, Sala Sporturilor din Piteşti n-a mai văzut de mult o asemenea asistenţă numeroasă: toate locurile au fost ocupate.

La prezentarea echipelor, întreaga sală a aplaudat-o în picioare pe Cristina Neagu, de la CSM Bucureşti, cea mai bună jucătoare a lumii în ultimul sezon.

Şi la final, vedetele de la CSM au făcut poze şi au acordat cu largheţe autografe iubitorilor de handbal prezenţi la meci.

Fetele de la Dacia Mioveni merită felicitări pentru faptul că au ajuns până în această fază a competiţiei. Au demonstrat că Dacia are o echipă bună, care poate promova în primul eşalon (Liga Florilor).

sursa foto: Argeş Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here