Vâlceanul Daniel Ionuţ Teaşcă, cunoscut de iubitorii de manele sub numele de Dany Chinezu a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

La sfârşitul lunii august a anului trecut, bărbatul, aflat la volanul unui Audi, se îndrepta spre casă, după ce cântase la un eveniment privat în comuna Cuca, judeţul Argeş. Din nefericire, cântăreţul a accidentat o femeie de 86 de ani pe raza aceleiaşi localităţi. În loc să acorde primul ajutor victimei şi să oprească automobilul, acesta a dat bir cu fugiţii, lăsând-o pe biata femeie într-un lac de sânge. Octogenara a fost găsită câteva ore bune mai târziu, chiar de primarul localităţii care a anunţat ambulanţa. Chiar dacă medicii au făcut eforturi supranaturale să o salveze, bătrâna a murit la două ore după ce a fost transportată la spital.

Dany Chinezu s-a predat după 24 de ore la secţia de poliţie, explicaţia sa fiind aceea că nu şi-a dat seama că ar fi accidentat pe cineva, cu toate că avea parbrizul spart.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here