Ştim că alegerea sistemului perfect este o adevărată provocare, aşa că ne-am propus să descoperim care sunt caracteristicile a două dintre modele economice disponibile pe piaţă: Canon Pixma MG5750 şi HP LASERJET 1020.

Ambele tipuri sunt opţiuni eficiente, care furnizează calitate şi sporesc randamentul. Acestea sunt recomandate cu precădere pentru uz personal ori pentru birouri mici, care nu presupun necesar de imprimare mai mare de 1500-2000 de coli lunar. 

Canon Pixma MG5750 – un sistem all în one care impresionează

Multifuncţionalul Canon Pixma MG5750 este unul care reușește să depăşească așteptările utilizatorilor. Primul detaliu ce poate fi remarcat cu rapiditate este designul compact. Echipamentele cu care este dotată sunt deosebite:

  • WiFi integrat, ce permite lansarea comenzilor de la distanţă. Printurile, scanările şi copierile pot fi iniţiate de pe telefon, tabletă, desktop sau laptop.
  • Utilizează cinci tipuri de cerneală care ajută la redarea imaginilor clare.
  • Permite utilizarea de cartuşe originale, dar şi variantele compatibile în format XL.
  • Are funcţii de stocare a documentelor în cloud.
  • Este compatibilă cu o varietate mare de dispozitive, ce folosesc sistemele de operare Android
  • iOs, Mac OS X v10.7.5 până la Mac OS X v10.10, Windows 10 şi Windows 8, Vista SP2/XP SP3.
  • Realizează cu rapiditate funcţiile de bază de imprimare, scanare şi copiere. Randamentul de lucru este bun, furnizând 13 pagini monocrome pe minut şi 9 pagini în policromie. Scanarea se poate realiza la rezoluția de 4800×1200 dpi iar suprafaţa de scanare este de maxim 216 x 297 mm.

HP LASERJET 1020 – soluţie pentru randament crescut şi claritate deosebită

Cum se ştie imprimantele laser jet au caracteristici cu adevărat impresionante pe parte de calitate. Documentele realizate cu ajutorul acestora sunt impecabile. Paginaţia este exactă, iar literele uşor de citit chiar. Paginile printate cu aceasta nu obosesc  vederea. Totuşi acestea nu sunt singurele avantaje. Datorită costurilor reduse de achiziţie mulţi antrenori aleg să le utilizează şi pentru realizarea documentaţiei companiei. Modelul HP LASERJET 1020 a demonstrat că este una dintre acele electronice de cursă lungă, chiar şi când sunt exploatate la capacitate maximă.

Performante HP LASERJET 1020:

  • Primul aspect ține de dimensiunile compacte. Piesa poate fi montată în orice birou de dimensiuni reduse. Chiar dacă nu este prevăzută cu WiFi, nu pune probleme pentru că este uşor de integrat în ambient.
  • Viteza de redare a printurilor este un alt aspect ce nu poate fi trecut cu vedere. Viteza de imprimare este de 14 pagini pe minut, iar rezoluţia de 600X600 dpi. Este recomandată pentru cicluri lunare de aproximativ 8000 de coli.
  • Consumabilele, respectiv tonerul, nu presupune costuri majore. Poate fi utilizat tonerul original, recomandat de producător sau alternativele compatibile, care funcţionează la fel de bine.

Sursa de imagine:

Diego Cervo / Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here