Alianţa recent constituită din cele două partide de opoziţie, USR şi PLUS şi-a anunţat candidaţii cu care se va prezenta la alegerile parlamentare de anul acesta, în judeţul Argeş.

La Camera Deputaţilor, cap de listă e actualul deputat, Ionuţ Moşteanu, care s-a dovedit a fi, în cei patru ani de mandat pe care tocmai şi-i încheie, unul dintre cei mai activi parlamentari de Argeş.

Dl Moşteanu declara, în februarie 2019, că „avem oamenii și priceperea (necesare – n.r.) să reparăm după PSD și să guvernăm pentru români, nu pentru găști de partid, așa cum guvernează PSD și ALDE”.

Pe lista USR-PLUS Argeş pentru Camera Deputaţilor urmează Adrian Cîrstea, Emilia Mateescu, Ionuţ Marina şi Dragoş Tănase.

La Senat, cap de listă e Narcis Mircescu, director de vânzări în cadrul unei comapnii multinaţionale, urmat de Sebastian Nedelcu, Rodica Creţu, Ionuţ Zamfirache, Stan Florea şi Florea Stan.

Sloganul alianţei USR-PLUS în alegeri este unul cu care foarte mulţi români rezonează: „o Românie fără hoţie!” Aşa să fie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here