Probabil că nu ştiaţi că există în România un partid care se numeşte al Puterii Umaniste (înfiinţat în 2015, de mogulul Antenelor, Dan Voiculescu).

Şi nici că acesta e condus de o doamnă de 39 de ani, pe nume Ramona Ioana Bruynseels.

Probabil, nu ştiaţi nici că această doamnă şi-a anunţat, oficial, candidatura la Preşedinţia României. De altfel, în sondajele de opinie efectuate până azi, dna Bruynseels nu figurează nicăieri cu procent de intenţie de vot mai mare de 1%; adesea, nu figurează deloc.

Chiar la ora redactării acestor rânduri, candidata la Preşedinţie Ramona Ioana Bruynseels (fostă Lohan, fostă Chirilă) se află la Piteşti.

„Îmi doresc să vă cunosc, să comunicăm real și să înțeleg ce așteptări aveți dumneavoastră de la următorul Președinte al României”, zice dna Bruynseels, în mesajul pentru presă.

Păi, să-i zicem câteva din aşteptările pe care le avem, şi noi, şi mulţi alţii, de la viitorul preşedinte.

Majoritatea vrea un şef al statului cinstit, care să nu fi furat, să nu se fi asociat niciodată cu hoţii şi al cărui nume să nu fi fost niciodată asociat cu corupţia.

Dna Bruynseels reprezintă partidul fondat de un infractor notoriu, Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti.

Ne e clar cum stau lucrurile: cine se amestecă cu Voiculescu, nu merită să fie preşedinte.

Majoritatea vrea, de asemenea, un preşedinte inteligent, cult, cu carte serioasă la activ, posesor al unui discurs corect, cursiv, cu miez, cu viziune clară, concretă, pe termen lung

Aici, la prima vedere, pare că dna Bruynseels corespunde:
„Am absolvit Facultatea de Drept la Cluj și apoi un masterat în managementul administrației publice la Școala de Guvernare John F. Kennedy, în cadrul Universității Harvard, în Statele Unite ale Americii”, zice dânsa, pe site-ul său.

Nu zice, însă, care facultate de Drept a absolvit la Cluj-Napoca. Acolo sunt şi facultăţi de profil respectabile, gen Babeş-Bolyai, dar şi aşa-numite fabrici de diplome.

Surpriză: dna Bruynseels a absolvit, am aflat noi, Dreptul la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir”, o renumită emiţătoare de diplome cu valoare de maculatură calpă. Deci, ne-am lămurit şi cu şcoala.

Soţii Ramona Ioana şi Dominic Bruynseels

Ce cursuri a mai făcut dna Bruynseels, prin SUA şi Canada, a avut bani soţul dânsei să i le plătească: e măritată cu un bancher (cu aproape 30 de ani mai în vârstă), pe nume Dominic Bruynseels (Standard Bank, Piraeus Bank), care câştigă câteva zeci de mii de euro pe lună.

Concluzia noastră: dna Bruynseels e un fel de Veorica, oleacă mai cizelată, ceva mai umblată prin lume, dar lipsită de credibilitate şi departe rău de anvergura pe care trebuie să o aibă un şef de stat.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here