„Un proiect de lege care oferă șefilor de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) imunitate totală în fața legii pentru deciziile luate intră la votul final din Senat astăzi, potrivit ordinii de zi.

Proiectul, inițiat de liberalul Florin Roman (foto), prevede și noi privilegii financiare pentru șefii ASF și a trecut deja de Camera Deputaților”, a informat azi site-ul G4Media, dar şi alte mijloace mass-media din Capitală.

Potrivit acestui proiect de lege, conducerea ASF ar urma să beneficieze de nişte privilegii comparabile cu cele ale preşedintelui României: decontarea cheltuielilor cu locuința de serviciu, cazare, transport și diurnă pentru şefii ASF care nu locuiesc în București.

Toate astea, pe lângă lefuri împărăteşti, maşini de serviciu, secretare etc etc.

În luna octombrie a anului trecut, atunci când acest proiect de lege a fost supus votului deputaţilor, aleşii PSD şi cei ai PNL l-au votat cu ambele mâini, într-o concordie deplină.

Tulburată doar de protestele aleşilor de la USR-PLUS.

Amănunte despre acest proiect legislativ, care arată că, atunci când e vorba de privilegii, PSD şi PNL se înţeleg de minune, puteţi citi accesând link-ul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here