Câmpulungenii au serbat pe străzi, până spre dimineaţă, victoria în alegeri a fostei vedete TV Elena Lasconi

Date:

Share post:

Fosta vedetă a postului PRO TV Elena Lasconi, care a candidat la postul de primar al municipiului Câmpulung Muscel din partea alianţei USR-PLUS a produs surpriza şi câştigat alegerile de ieri.

Ea s-a impus la urne în faţa fostului primar PSD Ioan Liviu Ţâroiu, dar şi în faţa candidatului PNL, profesorul Nicolae Zaharia.

Succesul Elenei Lasconi vine după ce, împotriva ei, PSD a dezlănţuit tot arsenalul din dotare: deputata PSD de Argeş Simona Bucura-Oprescu a făcut-o „venetică” (dna Lasconi e de loc din Haţeg, judeţul Hunedoara), spunând că „în Muscel nu poate fi primar decât cineva cu rădăcini muscelene”.

Succesul Elenei Lasconi a declanşat, azi-noapte, la Câmpulung, o sărbătoare cum s-a mai văzut doar pe vremuri, când Naţionala de fotbal bătea Argentina sau Anglia.

Petrecerea a început de îndată după ora 21, când s-au aflat primele estimări ale rezultatelor, şi a ţinut până spre dimineaţă.

„De acum, Primăria e a voastră”, a spus fosta vedetă TV, exuberantă şi ea, în mijlocul susţinătorilor săi.

„Prezența în număr mare înseamnă că cei pe care i-ați votat reprezintă alegerea corectă a poporului.

Poate că nu vi se pare că un singur vot contează. Contează, dragilor, fiecare vot, așa cum o să conteze și părerea fiecărui câmpulungean”, a scris Elena Lasconi pe Facebook.

sursa foto: Facebook/Elena Lasconi

1 COMENTARIU

  1. Pai ,altceva ce sa faca si ei..industrie,by,by,ARO..ce vremuti,taica..in schimb,manele,fier vechi si ciment.In curand,un nou post de televiziune local in Arges :”PRIMAREASA TV’..si primar,si reporter de teren ,si prezentatoarea stirilor de la ora 20.00.E in afara progamului de dormit in primarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular