Piloții musceleni de la RB Racing Câmpulung au obținut premii şi weekend-ul trecut pe pista de rally cross din poiana “Cotul lui Enache”, unde s-a organizat etapa a 6-a a Campionatului Național de Rally Cross, “Trofeul Micești”.

Deși condițiile în care s-a desfășurat concursul au fost unele dificile, precum trasee pline de praf care au îngreunat prestația piloților și a dus la abandonul unora dintre aceștia, concurenții de la RB Racing au reușit să se claseze pe locul al II-lea. Printre piloții care au abandonat lupta au fost Teodora Merlă și Radu Nicolae de la categoria juniori 2.

Deși cei doi erau unii dintre cei mai pregătiți participanți, la aceeași categorie de vârstă s-au obținut câteva premii valoroase din partea argeșenilor: David Nedelcu – câștigătorul clasei, iar Rareș Șain – locul al III-lea. La clasa mezină, juniori 1, Iris Muscalu a obținut locul IV. La clasa H1, Mihai Pelmuș a reușit performanța de a obține locul I. Şi nu e prima dată.

Următoarea etapă se va organiza în prioada 4-5 septembrie la Cluj Napoca, atunci când se va pune la fel de multă speranță în sportivii argeșeni.

sursa foto: RB Racing Câmpulung

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here