În acestă seară, campioana României la fotbal, CFR Cluj-Napoca, a întâlnit, în manşa I a turului II preliminar al Ligii Campionilor (Champions League) la fotbal o echipă de amatori din Gibraltar, Lincoln Red Imps, în deplasare, pe un teren sintetic.

Echipa clujeană a avut o prestaţie catastrofală în prima repriză, în ciuda faptului că avea în faţă o echipă compusă din fotbalişti amatori, pentru care fotbalul e doar o plăcere şi atât. Cei din Gibraltar chiar au condus, la pauză, cu 1-0, printr-un gol marcat pe finalul reprizei. Şi ar mai fi putut marca.

În partea a doua, CFR a început să mai joace câte ceva şi a întors scorul, prin două goluri marcate de Debeljuh, în minutele 52 şi 57. Însă impresia lăsată de CFR Cluj-Napoca a fost una penibilă. Cei din Gibraltar au pus adesea presiune pe oaspeţi şi chiar au avut 2-3 oportunităţi de a restabili egalitatea. Una, mare de tot, în minutele adiţionale dictate de arbitru.

S-a terminat, însă, 1-2; e, totuşi, o victorie, dar ţinând cont de „calibrul” adversarului şi de maniera chinuită în care a fost obţinută, echivalează cu o ruşine pentru tot fotbalul românesc. Dacă doar atâta poate echipa campioană…

Dacă va trece de aceşti amatori ambiţioşi, CFR va întâlni învingătoarea dintre Slovan Bratislava (Slovacia) şi elveţienii de la Young Boys Berna. Meciul retur, de la CLuj-Napoca, cu Lincoln Red Imps, va avea loc marţea viitoare.

sursa foto: captură video Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here