„Este important să avem un nivel optim de informare și pregătire a cetăţenilor cu privire la tipurile şi caracteristicile riscurilor zilnice la care sunt expuși, drept pentru care, astăzi, într-un centru comercial din Mioveni, colegii noștri din cadrul Serviciului de Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, Inspecția de Prevenire, Compartimentul Control Intern, voluntarii SMURD și personal al Serviciului Județean Anticorupție Argeș și Poliția orașului Mioveni, au relaționat cu cetățenii pe tema restricțiilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19 și au distribuit broșuri și flyere (fluturaşi – n.r.) referitoare la riscurile care decurg în urma unor întâmplări sau acțiuni care generează situații de urgență ori răspundere penală pentru acte de corupție”, a transmis azi biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Informarea corectă conduce la un mod de comportare adecvat, eficient şi rapid care poate reduce semnificativ pierderea de vieţii omenești, poate limita considerabil pierderile materiale și nu încurajează săvârșirea unor infracțiuni.

Alături de pompieri și Poliția orașului Mioveni, personalul din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Argeș a desfășurat activități de prevenire a corupției, pentru promovarea integrității funcționarilor M.A.I. precum și în scopul conștientizării personalului M.A.I. și a cetățenilor cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și importanța semnalării acestora, în cadrul campaniei „𝑴.𝑨.𝑰. 𝒆𝒕𝒊𝒄, 𝑴.𝑨.𝑰. 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒈𝒓𝒖!”, a mai informat Poliţia.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here