„Până pe 4 august, toate cele 33 de hipermarketuri Auchan din România își întâmpină clienții cu reduceri de până la 50% la sute de produse din ofertă: atât alimentare, cât și articole de frumusețe și îngrijire personală, jucării, produse pentru curățenia casei, mobilier și decorațiuni pentru grădină, accesorii auto, dar și hrană și accesorii pentru animalele de companie”, informează un comunicat de presă al lanţului francez de magazine.

„Produsele ale căror prețuri beneficiază de reducere sunt special semnalizate în magazine, în limita stocurilor disponibile.

Chiar dacă marile reduceri de vară sunt prezente în număr mai mare în hipermarketurile Auchan, clienții pot descoperi o parte dintre acestea și în magazinul online Auchan.ro.

Comenzile plasate online pot fi livrate la domiciliu, oriunde în țară, cu excepția produselor perisabile disponibile pentru livrare doar în anumite localități, sau pot fi ridicate din cel mai apropiat magazin Auchan prin serviciul gratuit Click&Collect.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri Auchan și o rețea de 26 magazine de proximitate MyAuchan”, se mai arată în comunicatul de presă citat.

Dintre aceste magazine Auchan, două sunt localizate în judeţul Argeş, ambele la Piteşti: unul în zona fostei fabrici Rolast, în cartierul Găvana, unul la Bradu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here