„Caravana Vaccinării, #OAMENICAMINE, un proiect al mediului privat din România, ajunge pe 20 și 21 noiembrie în Pitești. Medici din toate specializările vor putea răspunde, în timp real, la întrebările celor indeciși asupra vaccinării”, a informat azi Prefectura Argeş.

Caravana va fi însoțită de două fluxuri de vaccinare. Imunizarea va fi făcută de echipe mobile, cu seruri Pfizer sau Johnson&Johnson, fără programare, fără a sta la coadă și doar cu buletinul. Acțiunea se va desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 8 la ora 20.

Caravana Vaccinării conține un mini-studio interactiv unde vor fi prezenți medici infecționiști, epidemiologi, pneumologi, psihiatri, SMURD, medici de familie. Ei vor avea răspunsurile la întrebările argeșenilor neimunizați.

Este suficient să veniți în Piața Primăriei, sâmbătă sau duminică, între orele 10 și 17. Răspunsurile se dau pe loc”, a mai transmis Prefectura.

Campania are loc în contextul în care au apărut în public sondaje de opinie şi studii sociologice care arată că majoritatea compatrioţilor care nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului nu are nimic împotriva vaccinării anti-Covid, ci acuză mai degrabă o informare precară. Acestei categorii sociale i se adresează acţiunea despre care e vorba în acest text.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here