Cu puţin timp în urmă, jandarmii montani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona Hidrocentralei din localitatea Arefu, au observat un autocamion ce transporta material lemnos, informează Jandarmeria Argeş

Existând suspiciunea că acel autocamion are numere de înmatriculare ce aparţin altui autovehicul, jandarmii argeşeni au solicitat sprijinul efectivelor din cadrul I.P.J. Argeş, care au oprit autocamionul.

Vehiculul plin cu lemne tăiate era neînmatriculat. În camion se aflau peste 13 metri cubi de lemne, dar numai pentru 10,21 mc existau documente de provenienţă,

În urma verificărilor s-a constatat faptul că materialul lemnos transportat nu avea aviz de însoţire sau documente comunitare echivalente acestora, prevăzute de normele privind circulaţia materialelor lemnoase în vigoare.

Totodată s-a constatat faptul că numerele de înmatriculare nu corespundeau cu cele din documentele prezentate.

Lemnul tăiat ilegal va fi confiscat. La fel şi autocamionul în cauză. În plus, se vor întocmi cuvenitele dosare penale.

Şoferul camionului, un bărbat de 48 de ani, a refuzat să sufle în aparatul etilotest şi a refuzat şi să îi fie recoltate probe biologice. Poliţiştii suspectau că acesta conducea fiind sub influenţa alcoolului.

sursa foto: captură video Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here