Marți, 23 aprilie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş va asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, la partida de fotbal disputată între echipele C.S. Mioveni – F.C. Petrolul Ploiești, pe stadionul Orășenesc din orașul Mioveni, începând cu ora 19,30.

La această partidă accesul în arena sportivă este liber și se va face începând cu ora 17,30. Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare, recomandăm suporterilor să se prezinte din timp la competiția sportivă.

Accesul în stadion, îndrumarea şi supravegherea publicului se vor realiza cu agenţi ai Poliției Locale Mioveni.

Recomandăm celor care doresc să participe la competiţia sportivă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică.

De asemenea participanţilor le este recomandat să respecte măsurile stabilite de organizator şi de forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi înregistrată video.

sursa info şi foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here