Cai abandonaţi pe marginea drumului, în apropiere de Mioveni. Doi par a fi în stare gravă

Date:

Share post:

Cinci sau şase cai au fost zăriţi, azi, abandonaţi, pe drumul care leagă Valea Mare de cartierul Făget al oraşului Mioveni.

Dl Daniel Petre, care avea drum prin zonă, a observat animalele abandonate şi a semnalat situaţia pe o reţea de socializare.

De menţionat că dintre cei cinci-şase cai, unul pare inert (fie e deja mort, fie e rănit sau slăbit), iar un altul dă semne de viaţă, dar nu se poate ridica de jos.

Bietele animale au fost abandonate pe marginea drumului. Mai rău ca-n Africa

„… pe drumul Valea Mare către cartier Făget, pe partea dreapta a drumului, pe terenul adiacent șoselei, nu zona cu case, până în Făget dinspre Valea Mare, am zărit vreo 6 cai, din care doi culcaţi, unul pare mort, celălalt slăbit. Am câteva poze. Dacă poate ajuta cineva către cine să ne adresăm”, e mesajul dlui Petre.

Vom încerca să sesizăm Poliţia, pentru că e un caz care poate fi bănuit de cruzime faţă de animale. Caii, însă, au nevoie urgentă de ajutor specializat, azi, acum.

Nepăsare faţă de suferinţele animalelor

În urmă cu o săptămână am relatat despre un alt caz de cruzime extremă faţă de un cal, lăsat să moară pe marginea unui drum în judeţul Constanţa. Nicio autoritate locală nu s-a sinchisit să mişte un deget în ajutorul bietului animal.

A fost nevoie ca o femeie cu inimă mare să vină tocmai din judeţul Dolj ca să preia calul, pe care l-a transportat apoi la un adăpost de animale de lângă Piteşti (adăpostul fundaţiei Aulim, de la Smeura), unde căluţul a fost salvat.

Articol în curs de actualizare.

sursa foto: Facebook/Daniel Petre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular