Un nedorit cadou de sărbători pentru piteştenii care locuiesc în zona Prelungirea Craiovei vine de la unul dintre furnizorii tradiţionali de astfel de bucurii: Apă Canal 2000 SA.

„Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, zona Prelungirea Craiovei, în ziua de marţi 29.12.2020, între orele 9 și 15, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi:

  • Prelungirea Craiovei, pe sensul către comuna Bradu, de la staţia Rompetrol până la staţia Petrom – inclusiv;
  • I.L. Caragiale, I.G. Valentineanu, Octavian Goga, Marta Rădulescu, Maria Demetrescu, Dimitrie Bolintineanu, Spiru Haret, Zenitului, Amurgului, Intrarea Ion Norocea, Istrate Micescu”, a anunţat azi societatea în cauză.

Apă Canal a menţionat că „oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului „Extindere reţele de apă şi canalizare menajeră, str. Radu Ionescu”

„Abonaţii afectaţi de această oprire sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pentru perioada în care furnizarea apei este întreruptă”, au mai transmis domnii de la Apă Canal.

Despre ceva scuze pentru neplăcerile create cetăţenilor, nicio vorbuliţă. La Apă Canal nu se practică acest obicei, pare-se.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here