De azi noapte până în cursul zilei de azi a nins abundent, aproape continuu, în special în zona montană din nordul judeţului Argeş, aşa cum avertizaseră, de altfel, meteorologii.

S-a depus un strat consistent de zăpadă, gros de 10 până la 30 de centimetri, pe alocuri, la altitudini mai mri, chiar mai consistent.

Circulaţia rutieră de desfăşoară îngreunat, în condiţii de iarnă autentică, pe şoseaua care leagă Câmpulung Muscel de Braşov, trecând prin culoarul Rucăr-Bran.

La fel stau lucrurile şi pe celelalte şosele din nordul judeţului Argeş.

Drumarii au intervenit, de la primele ore ale dimineaţii, cu pluguri de zăpadă, şi au împrăştiat materiale antiderapante.

Şoseaua Câmpulung-Braşov a fost închisă o vreme, pentru ca drumarii să poată îndepărta zăpada căzută abundent pe carosabil

Ajutaţi de agenţi de la Poliţia Rutieră, drumarii au oprit traficul pentru câteva perioade scurte de timp, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.

În condiţii similare, de carosabil acoperit cu zăpadă, se circulă şi de la Câmpulung spre cabana Voina, spre Stoeneşti-Târgovişte, dar şi pe segmentul sudic din drumul Transfăgărăşan, deschis circulaţiei (până la cabana Capra).

Dacă trebuie să mergeţi cu maşina prin zonă, asiguraţi-vă că vehiculul e pregătit pentru astfel de condiţii de deplasare şi fiţi prudenţi, înainte de orice. Drum bun!

Actualizare, ora 11 – O filmare efectuată cu o cameră de luat vederi amplasată într-o maşină de Poliţie arată că, pe culoarul Rucăr-Bran, şoseaua a fost curăţată, în cea mai mare parte. Condiţiile de trafic rămân, însă, dificile.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here