Informam, în urmă cu o lună, despre posibilitatea oferită tinerilor studenţi, de a participa la proiectul burselor UnSettled, iniţiat de Fundaţia Freedom House România.

Proiectul este derulat în perioada octombrie 2019 – iulie 2020, în parteneriat cu organizațiile civice Fundația Academia Civică, Geeks for Democracy, Forum Apulum, Funky Citizens, iTeach și susținut de Radio Europa Liberă și rețeaua de presă locală PressHub, formată din publicații locale independente din întreaga ţară, reţea din care şi site-ul nostru face parte.

Bursele au fost gândite pentru studenții români, din ciclul de licență, din orice domeniu de studiu (istorie, medicină, arte, științele educației, științe politice, filosofie, drept, economie, relații internaționale, literatură, limbi străine, muzică, inginerie, matematică, agricultură etc.), indiferent că studiază în România sau în străinătate.

„În urma solicitărilor primite adresa de e-mail a organizației, ne bucurăm să anunțăm că am lărgit grupul țintă căruia ne adresăm. Mulți oameni curioși intelectual și determinați vor să intre în cursa pentru #burseleunSettled, iar noi oferim acum oportunitatea tuturor tinerilor cu vârsta între 18 și 25 de ani să aplice, nu doar studenților aflați în ciclul de licență”, a anunţat azi iniţiatorul proiectului, fundaţia „Freedom House” România.

„Înscrie-te până pe data de 15 martie și devino unul dintre primii bursieri unSettled care vor petrece 7 zile, în iulie, la Memorialul Sighet (foto).

În zilele următoare vom anunța un alt speaker care ni se va alătura în vară și alte câteva surprize pe care le-am pregătit pentru voi”, mai informează cei de la Freedom House România.

Formularul de înscriere îl puteţi accesa şi completa aici:
https://unsettled.freedomhouse.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here