Jurnaliştii care doresc dezvoltarea carierei se pot înscrie la Bursele JTI pentru Jurnaliști, ediţia 2018-2019, realizată cu sprijinul Asociației “Clubul Presei Economice”, al agenției Ad Media Consult și al foștilor bursieri. Astfel, aceştia vor avea posibilitatea de a-şi consolida cunoştinţele în domeniul politicilor europene. De asemenea, cursanţii vor putea înţelege mai bine modul în care acestea sunt abordate de către massmedia internaționale de profil.

Bursele JTI pentru Jurnaliști se desfășoară în trei etape: – un training specializat, susținut în România de către experți în problematici economice și europene; – o călătorie de studii de o săptămână la Bruxelles, pe durata căreia ziariștii se vor întâlni formal și informal cu oficiali ai Uniunii Europene; – stagii de pregătire profesională, timp de patru săptămâni, la Bruxelles; La încheierea fiecărei etape vor fi selectați jurnaliștii care vor continua programul.
La ediția 2018-2019 sunt invitați ziariști din presa scrisă, radio, TV și on-line, specializați în domeniile economic, politic și social, care trebuie să îndeplinească în mod cumulativ următoarele condiții: • Experiența profesională de minimum doi ani • Vârsta de până în 40 de ani • Abilități de comunicare în limba engleză.
Dosarul de înscriere va cuprinde:
• Curriculum Vitae
• Formular de înscriere, disponibil pe site-ul www.admediaconsult.ro
• Portofoliu: trei materiale de presă relevante pentru domeniile enunțate
• Două scrisori de recomandare, de preferință una de la coordonatorul direct sau managerul instituției unde lucrează.
Preselecția candidaților se va face pe baza dosarului de înscriere, iar selecția pe baza unui interviu. Data limită de depunere a dosarelor de înscriere este 10 septembrie 2018 (inclusiv), cu mențiunea Bursele JTI pentru Jurnaliști.
Dosarele de înscriere se vor depune la: Ad Media Consult srl, adresa: str. Erou Iancu Nicolae, nr.103, vila i-2 Voluntari, jud. Ilfov, cod postal 077190. Persoana de contact: Irina Apostol, tel : 0744584620, e-mail: irina.apostol@admediaconsult.ro. Documentația electronică se va trimite și la adresa bursejti@admediaconsult.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here