În perdioada 12-16 septembrie, la Varazdin s-a desfășurat Open-ul Croației la tenis de masă, competiție pentru cadeți și juniori.

Echipa României a fost reprezentată de 17 jucători şi patru antrenori. Printre aceştia s-au numărat şi reprezentanți ai Clubului Sportiv Pristavu Câmpulung: Cristian Chiriță, Andrei Tomică, Iulian Chiriță, Bogdan Badea, Călin Drenea, Bogdan Iacob și antrenorul Mădălin Ionașcu.

Delegația României a obținut la final două medalii de bronz, la ambele contribuind și sportivii clubului muscelean.
Andrei Tomică (foto, cu ochelari), alături de Darius Movileanu (CSA Steaua Bucuresti) – locul al treilea la echipe-cadeți, după 3-0 cu Serbia și Danemarca în grupă; 3-2 în sferturi cu India II și 2-3 în semifinale cu echipa secundă a capitalei taiwaneze Taipei. Românii au condus cu 1-0 și 2-1!
În proba de dublu cadeți, Călin Drenea și Daniel Moldovan (ACS Dumbravița) au fost eliminați după 0-3 în semifinale în fața reprezentanților Taipei, Kuo Yu-Liang / Tsai Li Yang.
Foarte aproape de medalie a fost și Iulian Chiriță. Acesta a ajuns până în sferturile de finală atât la simplu, cât și la dublu, alături de Dragoș Bujor.

sursă foto: sportinmuscel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here