Nici nu au apucat să se bucure de succesul promovării în Liga 1, că deja giuleştenii se confruntă cu o problemă asemănătoare U cea a echipei FCSB, cea legată de palmares și de marcă.

Preşedintele clubului AFC Rapid, Horia Manoliu, a declarat pentru digisport.ro, că gruparea nou-promovată acum în Liga 1, este o clonă şi că echipa care deţine cele trei titluri de campioană este echipa aflată acum în Liga 4. Care se numește tot Rapid.

”Noi deținem tot! Lumea trebuie să știe adevărul. Nu putem face mai mult deocamdată pentru că așteptăm motivarea instanței deciziei Tribunalului, dictată în august 2020.

Mai mult, noi nu suntem AFC suntem în cel mai rău caz AFC Rapid. Dar în CIS din 2001 noi suntem Fotbal Club Rapid! Așa ne numim fotbalistic.

De aceea, este clar că nu vom renunța! După ce va apărea motivarea, veți afla ce demersuri vom face.

Ca să fie clar, lumea nu trebuie indusă în eroare. Marca Rapid, palmaresul, și sigla (adică emblema – n. r. ) se află la noi, la AFC Rapid. Noi suntem continuatoarea de drept a vechii echipe”, a spus Horia Manoliu, pentru digisport.ro, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here