Bogdan Gogoloși, de la CSU Pitești, a câștigat, pentru a cincea oară consecutiv, locul I la Campionatul Național Universitar de Karate (categoria 60 kg), desfășurat la 17 martie 2019 la Sala Sporturilor din Complexul Olimpic Izvorani.

În urma acestui rezultat, Bogdan Gogoloși a devenit Campion Național Universitar al ediției 2019 și va participa la Jocurile Europene Universitare de Contact 2019 de la Zagreb, Croația.

La Campionatul Național Universitar de Karate au participat 50 de studenți din aproximativ 20 de universități din țară.

Universitatea din Pitești a participat cu o echipă de la Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică, condusă de lect. univ. dr. Florin Ghimișliu.

Lector univ. dr. Florin Ghimişliu, un antrenor tânăr, de succes

Echipa a fost compusă din Bogdan Gogoloși, student la master Activități Motrice Curriculare și Extracurriculare , an I, categoria 60 kg, și  Iorga Vlad, doctorand, an I, la categoria 84 kg. 

În paralel s-a desfășurat și Campionatul Național de karate interstiluri pentru minicadeți și seniori, unde studenții Universității din Pitești au reușit următoarele rezultate:

– Bogdan Gogoloși – master an I – categoria 60 kg – loc I (pentru a doua oară consecutiv)

– Vlad Iorga – doctorand an I – categoria 84 kg – loc I.

Astfel, studenții piteşteni vor participa la Campionatul European de Karate din Guadalajara, Spania (27-31 martie 2019).

sursa info: UPIT Media

sursa foto: UPIT Media, Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here