Câştigătorul din acest an al Trofeului Câmpulung Muscel 2018 este Bogdan Cuzma. La volanul unui Mitsubishi Lancer Evo 9, campionul de anul trecut la Viteză în Coastă a fost cel mai rapid sâmbătă, iar duminică a obținut cei mai buni timpi în ambele manșe de concurs.

La acest eveniment au luat parte peste 80 de piloţi. Cei 5.000-6.000 de spectatori au avut ce vedea. Nu au lipsit nici incidentele auto, care însă au fost minore.

Cuzma a câștigat Trofeul Câmpulung Muscel după ce, la prima urcare, a fost cronometrat cu 1:27,642 și la a doua a scos un timp de 1:28,960. Totalul de 02:56,602 i-a asigurat prima victorie din acest an, chiar la Câmpulung.

Pe locurile doi și trei la general s-au clasat frații Andrei Dumitrescu și Silviu Dumitrescu.

Andrei Dumitrescu a urcat pe primul loc la general în clasamentul național, însă victoria lui Cuzma a făcut ca deznodământul pentru titlul de campion național la Viteză în Coastă să fie amânat pentru luna viitoare, la Poiana Brașov.

Asta pentru că liderul la general până la etapa din Câmpulung, Lucian Răduț, s-a clasat pe locul al patrulea şi are încă şanse la titlu.

Spectacolul total a fost oferit de demonstrațiile de virtuozitate ale lui Valentin Porcișteanu.

Campionul național la raliuri a decis să meargă din postura de „forlighter” și s-a ținut de promisiune, oferind un spectacol total la fiecare coborâre.

Un spectacol deosebit au oferit și defilările celebrelor ARO IMS și ale piloților de la rallycross.

sursă foto: arges-sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here