„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la un eveniment rutier petrecut în localitatea Călinești, vă aducem la cunoștință următoarele:

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Topoloveni, s-a stabilit că în ziua de 15 ianuarie 2020, pe raza localității Călinești, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din direcția Călinești spre Valea Corbului, ar fi acroșat un minor de 10 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, după care și-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat ulterior, pe raza aceleiași localități.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Minorul a fost ranit ușor, fiind transportat la spital, pentru efectuarea de investigații medicale.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Laşul, primar PSD al comunei Beleţi-Negreşti

Individul la care face referire Poliţia, în comunicatul de presă de mai sus, se numeşte Dorin Cătănea, are 67 de ani şi e primarul comunei Beleţi-Negreşti, ales din partea PSD.

Acesta a explicat fuga de la lcoul accidentului prin aceea că nici nu şi-a dat seama că l-a lovit pe copil.

Beleţi-Negreşti e o comună de nici 2.000 de locuitori, situată în sudul judeţului Argeş, unde domneşte o sărăcie lucie.

Comuna e într-atât de săracă încât, din venituri proprii, primăria de acolo nu e în stare nici măcar să achite lefurile aparatului propriu.

În anul 2018, spre exemplu, Primăria Beleţi-Negreşti a avut venituri de 1,21 milioane de lei, în vreme ce cheltuielile cu personalul au depăşit 1,42 milioane de lei.

Primarul Dorin Cătănea conduce comuna din 2004, fiind la al patrulea mandat consecutiv.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here