După cum v-am informat, în urmă cu puțin timp, la Hârseşti a avut loc un grav accident rutier, în urma căruia un biciclist a fost rănit sever ca urmare a tamponării a două maşini.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul după aproximativ o oră în care medicii SMURD s-au luptat să-l readucă pe bietul om la viaţă.

Victima avea ruptă şira spinării, dar şi alte leziuni severe la picioare, cap şi mâini.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din Hârsești, care conducea un autoturism pe DJ 679, din direcția Lunca Corbului spre Bârla, pe fondul depășirii neregulamentare, ar fi acroșat autoturismul care circula în fața sa, condus regulamentar în aceeași direcție de mers, de către un bărbat de 59 de ani, din Bârla, după care ar fi acroșat cu partea spate a autoturismului biciclistul, care se deplasa în aceeași direcție.

În urma impactului, biciclistul, de 54 de ani, din localitate, a fost proiectat în afara carosabilului.

Din păcate, a fost declarat decesul victimei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis, printr-un comunicat de presă, biroul de specialitate al Poliţiei Argeş.

sursa foto: Poliţia Argeş, captură video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here