Confruntare cu dificultăţi

„Am început pregătirea pe 20 august şi am avut şi meciuri de verificare. A fost o pegătire bună, în care am putut vedea parţial ceea ce trebuie să construim şi modul în care trebuie să formăm o tactică eficientă pentru echipă. Am pregătit meciul de la Cluj, e un campionat extrem de dificil ca cel anterior. Sunt opt echipe întărite semnificativ, chiar dacă Steaua şi-a clădit lotul mai târziu, au jucători cu experienţă, ce pot gestiona jocurile grele. Opt echipe puternice, trebuie să jucăm foarte atent, să fim concentraţi meci la meci pentru a ocupa îm primă fază poziţia de 1-6. Se ştie că adversara noastră a susţinut Supercupa, a jucat în primul meci de  calificare pentru Eurocup.

Am încredere în elevii mei, avem caractere puternice, avem jucători care ştiu să gestioneze situaţiile, important este ca ritmul şi ceea ce am pregătit noi, în joc să se execute în condiţi bune, mergem acolo petnru a da totul şi a ne bate de la egal la egal cu Clujul.

Cel mai complicat sezon

„Este cel mai complicat sezon din ultimii cinci ani. Trebuie să fim pregătiţi la fiecare meci. Niciuna dintre echipe nu-şi poate permite să facă vreun pas greşit. Noi ne antrenăm şi sperăm prin meciuri bune să aducem rezultate şi de ce nu, să ne atinge şi obiectivul. Jucăm la victorie meciul de la Cluj”, a declarat Silviu Corodi.

Căpitanul echipei

„Sincer, nu m-am așteptat să fiu numit căpitanul echipei, e o adevărată onoare. Nu cred că se vor schimba multe în modul de a lupta și a mă dedica formației.

Suntem motivați pentru primul meci oficial, cel de la Cluj. Cu siguranță, acest duel nu va arăta adevărata valoare. Ne trebuie timp pentru a îmbunătăți unele lucruri, pentru a lucra la unele detalii. Sper să arătăm foarte bine atunci când va trebui”, a declarat Mladen Jeremic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here