BCMU Piteşti a pierdut în faţa celor de U-BT Cluj Napoca

Date:

Share post:

Ieri, în prima etapă a Ligii Naţionale de baschet masculin, BCMU FC Argeş a pierdut primul meci în deplasare în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din Romania, U-BT Cluj-Napoca. Chiar dacă ai noştri au condus ostilităţile în cea mai mare parte a partidei, gazdele s-au impus pe final cu scorul de 80-76.

Vă reamintim că echipa piteşteană a schimbat foarte mulţi jucători, astfel că în deplasarea de la Cluj au fost doar doi jucători rămași din vechea gardă: Ciotlăuș și Person.

De altfel, cei doi au fost titulari în cinci-ul de început al antrenorului Florin Nini, alături de Siriscevic, Korniienko și Sturanovic.

Debutul jocului nu a fost foarte fericit pentru oaspeți, care s-au văzut conduși destul de repede la o diferență de 10 puncte (18-8, minutul 8), la finalul primului sfert înregistrându-se un ecart de 11 puncte!

Din păcate, ultimele 10 minute au consemnat revenirea în joc a clujenilor, care au arătat că dețin mai multă experiență în gestionarea finalurilor de meci.

După 69-69 în minutul 34, ardelenii s-au distanțat la 78-73 cu un minut înainte de terminarea timpului regulamentar de joc, beneficiind și de precizia aruncărilor lui Vlad Moldoveanu și de fantezia americanului Dykes.

În urma jocului prestat ieri de echipa piteșteană, aceasta promite să facă meciuri foarte bune în Liga Națională de baschet masculin, cu toate că este evidentă lipsa de omogenitate a componenților lotului.

Etapa viitoare, BCMU FC Argeș va evolua tot în deplasare, la Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Tablouri din închisori comuniste

Descrise recent, cu amar inevitabil, de două victime ”găzduite”...

Accident pe drumul expres Craiova-Piteşti. Circulaţie închisă de tot

Traficul pe drumul expres Craiova-Piteşti (DEx 12) este blocat...

16 august, zi naţională de comemorare a martirilor Brâncoveni

"Ziua de 16 august este marcată în fiecare an...

Începe sesiunea bacalaureatului de toamnă

Marţi, 16 august va avea loc proba scrisă la...