Astăzi, în sala de sport a Colegiului Naţional „I. C. Brătianu” din Piteşti, baschetbaliştii de la BCM U Piteşti au jucat un meci demonstrativ împotriva tinerilor liceeni.

Acţiunea face parte din campania derulată sub sloganul „Împreună pentru baschet! Împreună pentru Pitești!”

La finalul meciului demonstrativ, antrenorul echipei de baschet, Florin Nini, a declarat: „Acest gen de acţiuni au fost gândite încă de la începutul sezonului. Meciul de azi cu siguranţă nu va fi ultimul, vor fi mai multe de acest gen.

Meciul demonstrativ de astăzi a fost pentru promovarea echipei, pentru implementarea baschetului în comunitate. Următoare acţiuni de acest gen vor fi îndreptate în special către clasele mici, pentru că din acel sector vrem să atragem şi să motivăm părinţii şi copiii să îndrăgească sportul în general, şi baschetul în special.

Le vom explica tuturor care sunt beneficiile sportului, dorim să selectăm şi să vedem viitoarele tinere talente care, de ce nu, când vor creşte să se regăsească în echipa de seniori ai oraşului. Este important ca echipa de seniori să aibă continuitate.

Sportul nu înseamnă doar să te clasezi pe locul 1 sau 2, ci înseamnă că în urma ta să creezi, să construieşti, să apară tinere talente, să creăm modele, oportunităţi pentru tinerii jucători, pentru a evolua şi a ajunge jucători de performanţă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here