O bătrânică de 80 de ani, care traversa Calea Bucureşti din Piteşti pe trecerea de pietoni, a fost lovită de o maşină condusă de o şoferiţă neatentă.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că o femeie de 44 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe Calea București, din direcția centru către Podul Viilor, a accidentat o femeie de 80 de ani, din Pitești, care se angajase în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

În urma accidentului, femeia de 80 de ani a fost rănită și transportată la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Şoferiţa neatentă s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Starea victimei sale e stabilă, a suferit o fractură la un picior şi îşi va reveni.

Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza neatenţiei femeii de la volan, care n-ar fi observat-o în timp util pe bătrânica angajată în traversarea străzii.

Cele câteva treceri de pietoni existente pe Calea Bucureşti, între intersecţia cu bulevardul IC Brătianu şi sensul giratoriu de lângă hotelul Ramada sunt locuri în care se petrec frecvent accidente de circulaţie, mulţi şoferi neacordând prioritate de trecere pietonilor.

sursa foto: Facebook/Info Trafic Piteşti/Alexandru Andrew Florin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here