Un bătrân din Curtea de Argeş a fost lovit, azi la prânz, de o maşină, pe strada Rozelor din localitate. Şoferul care a provocat accidentul a fugit de la faţa locului.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe str. Rozelor din municipiul Curtea de Argeș, ar fi acroșat un bărbat de 77 de ani, din Curtea de Argeș.

După producerea evenimentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificat la scurt timp. Din verificările efectuate până în prezent, a rezultat că bărbatul care ar fi condus autovehiculul implicat în accident are dreptul de a conduce suspendat.

Bărbatul de 78 de ani a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, vătămare din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a transmis biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: arhivă Poliţia Rutieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here