O doamnă din Piteşti a mers la Oficiul Poştal Vamal din Piteşti cu treburi personale. Însă, ce a găsit  a lăsat-o cu gura căscată, mai ales că era a patra oară când venea acolo.

Puhoi de lume, ce aştepta mai ceva ca pe vremea lui Ceauşescu, dar şi angajate relaxate, cărora nu le păsa de zarva şi aglomeraţia din jur.

Programul de lucru la această instituţie este de câteva ore pe zi, trei zile pe săptămână. Timp insuficient pentru a servi toţi cetăţenii care vin să îşi ridice coletele, chiar dacă aceştia vin cu noaptea în cap.

Nimeni nu se gândeşte la timpul pierdut, dar mai ales la faptul că piteştenii, pe lângă stat la cozi, mai au şi serviciu sau familie.

De aceea, piteşteanca noastră a postat un filmuleţ pe o reţea de socializare, însoţit de câteva rânduri în care cere ajutorul autorităţilor locale în a rezolva această problemă.

Am dat şi noi o mână de ajutor, mai ales că nu numai la Oficiul Poştal Vamal se întâmpină astfel de probleme, ci şi la Casa de Pensii sau alte instituţii de stat.

Sursa foto: facebook/ Diana Alprin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here