Ieri, la Sala Sportului Trivale, s-a desfăşurat al treilea turneu din cadrul campionatului național de baschet feminin, U 13, grupa B1.
La această competiţie au fost prezente, pe lângă clubul organizator, ACSM Primo Mega Ball Pitești, şi cluburile Dan Dacian București (campioana en-titre la U12, neînvinsă în acest sezon) și Slam București, grupare ce are la activ 3 succese și un eșec în acest campionat.
Rezultate înregistrate:

ACS Primo Mega Ball Pitești 28:66 BC Slam Bucuresti
BC Slam Bucuresti 38:68 Dan Dacian București
Dan Dacian București 55:19 ACS Primo Mega Ball Pitești

”Echipa noastră a suferit două înfrângeri pe fondul unui joc modest presărat cu multe greșeli de care adversarele noastre au profitat din plin. După acest turneu echipa are un bilanț de 3 victorii si 3 înfrângeri din 6 meciuri. Am avut multe concluzii de tras după aceste meciuri cu cele mai bune echipe din țară, cu plusuri si minusuri. Următorul turneu e programat în perioada 10-11 Noiembrie, însă nu știm adversarele si nici locul de desfășurare. Sperăm sa ne îmbunățim jocul iar pe viitor sa nu mai repetam greșelile făcute în meciurile anterioare”, a declarat dl Cristian Ionuț Paraschiv, de la Primo Mega Ball Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here