Aseară, după ședința maraton a conducerii centrale a PSD, președinta partidului, dna Viorica Dăncilă, a anunțat că demisionează din funcție.

Ceilalți lideri ai partidului îi ceruseră imperativ asta, după eșecul categoric de la prezidențiale.

Dna Dăncilă, care refuzase inițial să demisioneze, a acceptat sa facă acest pas după ce i s-au promis niște compensații: loc eligibil la parlamentare, plus șefia organizației de femei.

Momentan, PSD e condus de șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ca interimar, până la organizarea unui Congres, probabil, în februarie anul viitor.

Înjurături, insulte grobiene, ameninţări cu capete în gură

Şedinţa conducerii PSD a fost una plină de tensiune, de nervi, dar şi de gesturi reprobabile.

Fostul ministru de Finanţe, Eugen Orlando Teodorovici, l-a ameninţat pe şeful PSD Vrancea, Marian Oprişan, că „Dacă mă ridic, din trei paşi sunt la tine, bă!”

Ministrul playboy Eugen Orlando Teodorovici, apucături de mardeiaş din „Las Fierbinţi”

Senatorul Niculae Bădălău a sărit la beregata primarului din Bacău, Dragoş Benea (care a reproşat atitudinea colectivă jignitoare a conducerii partidului, faţă de românii plecaţi în străinătate), într-o manieră de mardeiaş din „Las Fierbinţi”: „Băi că….le, tu la mine te referi? Te calc în picioare!”

Baronul de Vrancea, Marian Oprişan, a făcut-o „viperă” pe Gabriela Firea, astfel că primăriţa Bucureştiului a izbucnit în lacrimi.

Apoi acelaşi Teodorovici îl căuta pe holuri pe fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, să-l ia la bătaie: „Unde e şobolanul ăla?”

Singurii care au avut o conduită civilizată, potrivită cu demnităţile lor, au fost liderii organizaţiilor Mureş şi Maramureş, Vasile Gliga şi Gabriel Zetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here