Aşa cum relatam mai devreme, un bărbat a fost găsit inconştient într-o curte din Davideşti. Ion Crăciun, în vârstă de 60 de ani a fost descoperit în stop cardio-respirator, având o plagă tăiată la gât, dar şi mai multe urme de înjunghiere la baza pieptului.

Cu toate că echipajul medical ajuns la faţa locului a încercat din răsputeri să-l readucă la viaţă, pentru sexagenar nu s-a mai putut face nimic.

Astfel că la faţa locului s-a deplasat o echipă a Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, care a demarat o anchetă.

Trupul fără viaţă a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş în vederea efectuării autopsiei.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul era divorţat şi locuia doar cu sora sa.

Crima a fost descoperită de un vecin care venise cu treabă la victimă. În scurt timp, oamenii legii au reuşit să descopere principalul vinovat pentru moartea lui Ion Crăciun.

Este vorba despre Nicolae G., în vârstă de 61 de ani, care a fost „săltat” şi dus la audieri.

Bărbat găsit cu gâtul tăiat la Davideşti

În urma acestora, procurorii au aflat că cei doi băuseră împreună şi, la un moment dat, victima ar fi făcut o remarcă la adresa soţiei presupusului agresorului.

Acest lucru l-a scos din minţi pe Nicolae, iar de aici s-a iscat o altercaţie. Chiar dacă presupusul agresor a recunoscut că a avut o ceartă mai aprinsă cu bărbatul decedat, acesta nu a amintit nimic de vreun act de violenţă.

Însă, anchetatorii sunt de altă părere şi anume că, din cauza stării de ebrietate şi a furiei, Nicolae G. şi-ar fi înjunghiat tovarăşul de pahar de mai multe ori în zona inimii, după ce mai întîi i-ar fi tăiat gâtul, mai ales că atunci când a fost ridicat de poliţişti, presupusul agresor mai era încă sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, a fost deschis un dosar penal pentru omor, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here