În luna iunie a acestui an, un bărbat de etnie romă a încercat să violeze o fată de 16 ani din Câmpulung. Agresorul se afla pe strada Maramureş din localitate, când a pus ochii pe adolescenta de 16 ani care se ducea la liceu.

După ce a urmărit-o câteva sute de metri, a început să-i facă avansuri, însă fata nu l-a luat în seamă. Iritat peste măsură de acest lucru, bărbatul a încercat să o batjocorească, însă ţipetele fetei au fost auzite de localnici care, alarmaţi, au venit să vadă ce se întâmplă.

Speriat, agresorul a fugit, sperând să scape, însă fără niciun folos. Ajunsă la şcoală, copila a povestit tot conducerii unităţii de învăţământ, aceasta anunţând la rândul ei, Poliţia.

Nu mare le-a fost mirarea oamenilor legii când şi-au dat seama că au de-a face cu Iulian Grancea, din Valea Mare Pravăţ, un client mai vechi de-al lor, ce fusese acuzat în mai multe rânduri de tăiere ilegală de lemne.

Bărbatul a fost arestat pentru tentativă de viol. A contestat măsura, însă, magistraţii au decis ca acesta să rămână după gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here