Noaptea trecută, un bărbat în vârstă de doar 34 de ani din Câmpulung a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa punându-şi ştreangul de gât.

Din primele cercetări se pare că este vorba despre Constantin R., care venise în ţară cu soţia pentru ca aceasta să nască. Cei doi, care în trecut locuiseră în cartierul Vişoi, îşi ridicaseră o casă la Mihăeşti, unde se mutaseră de curând cu nou-născutul.

Aseară, fără a da vreo explicaţie, Constantin a plecat de acasă iar soţia, alarmată că nu a apărut a anunţat rudele, care au început să-l caute. Negăsindu-l prin împrejurimi sau la cunoscuţi, au mers şi la apartamentul din oraş, unde au constatat că uşa era încuiată pe dinăuntru.

Oamenii au reuşit să intre în casă, iar ceea ce au descoperit i-a cutremurat. Proaspătul tătic zăcea fără viaţă, spânzurat de ţeava de gaze.

Poliţia a fost alertată imediat, iar la faţa locului a fost trimisă o echipă operativă a Biroului de Investigaţii Criminale.

Sinucigaşul nu a lăsat niciun bilet de adio, iar oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei acestui gest extrem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here