În cursul acestei dimineţi, oamenii legii au fost anunţaţi că un bărbat a fost descoperit fără suflare pe un câmp de la marginea comunei Căteasca, sat Coşeri. Imediat, la faţa locului şi-au făcut apariţia o echipă a Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, dar şi criminalişti care au demarat o anchetă.

Aceştia au stabilit că este vorba despre Marian D., de 65 de ani, din comuna Mogoşeşti, judeţul Dâmboviţa, care avea grijă de animalele din Căteasca. Omul prezenta lovituri pe corp şi la cap, motiv pentru care poliţia a deschis un dosar penal pentru omor.

Din primele cercetări se pare că ieri, victima a plecat cu animalele pe câmp, iar până seara nu s-a mai întors. Proprietarul vitelor a plecat în căutarea lui, dar nu a găsit decât animalele. Aşa că, azi dimineaţă căutările au fost reluate, văcarul fiind într-un sfârşit găsit mort într-o zonă mai izolată.

Echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul . Trupul fără viaţă a fost transportat la IML pentru a i se efectua autopsia şi pentru a se stabili cauza morţii. Cercetările continuă, oamenii legii încercând să dea de urma ucigaşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here