Aşa cum vă informam ieri, un grav accident rutier s-a produs la Budeasa, în urma căruia patru persoane au fost rănite. Se pare că incidentul s-a produs din cauza unui şofer care nu a ţinut cont de regulile elementare de circulaţie. Marin I. de 70 de ani din Piteşti conducea un Chevrolet pe DJ 703K şi, ajuns la o intersecţie, s-a tamponat cu un autoturism Dacia condus regulamentar de Ionuţ B. de 27 de ani. Se pare că septuagenarul nu a ţinut cont de semnul de cedare a priorităţii în trecere.

În urma tamponării destul de violente, patru oameni au fost răniţi, cel mai grav fiind o femeie de 60 de ani, ce se afla în automobilul bărbatului vinovat. Gherhina A. a suferit fracturi costale, dar şi la mâna dreaptă. Celelalte victime au suferit leziuni uşoare, doar două persoane fiind transportate la spital în vederea acordării unor îngrijiri medicale mai amănunţite.

Cei doi şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice, însă bărbatul de 70 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Imaginea este din arhivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here