Barajul dintre locul 3 în Liga 2 şi locul 3 de la coadă în Liga 1, pe 9 şi 12 august, în dublă manşă

Date:

Share post:

Azi, Federaţia Română de Fotbal au anunţat că s-au modificat datele de disputare a barajului de promovare în Liga 1; astfel ocupanta locului trei din play-off-ul din Liga 2 va juca cu echipa care va termina play-out-ul Ligii 1 pe locul şase.

Meciul se va disputa în dublă manşă.

”În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi:
Aprobă solicitarea LPF nr. 417 din 07.07.2020 privind modificarea calendarului competițional al Ligii 1 în sensul programării etapei a X-a a play-out-ului în data de 18.07.2020 în loc de 14.07.2020, cum fusese stabilită inițial, urmând ca etapa a XI-a să fie programată la data stabilită inițial pentru etapa a XII-a și așa mai departe. Ultima etapă a play-out-ului urmând a se disputa la data de 05.08.2020.

Având în vedere decizia de mai sus, aprobă modificarea datelor de desfășurare a barajului de promovare/menținere în Liga 1, acestea urmând a se desfășura la datele de 9 și 12 august 2020, în loc de 5 și 9 august cum fusese stabilit inițial” se menționează în comunicatul de presă al FRF.

Sunt şanse mari ca la barajul acesta să participe o echipă din judeţul Argeş, având în vedere că din cele şase divizionare secunde participante la play-off, două sunt de la noi din judeţ: FC Argeş şi CS Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular