Bani europeni pentru antreprenorii cu idei în combaterea coronavirusului

Date:

Share post:

Comisia Europeană solicită întreprinderilor nou infiinţate/Startup-urilor şi IMM-urilor cu tehnologii şi inovaţii care ar putea contribui la tratarea, testarea, monitorizarea sau alte acţiuni similare pretabile situaţiei curente de epidemie de coronavirus să solicite DE URGENŢĂ fonduri europene nerambursabile la urmatoarea rundă de finanţare din partea Consiliului European pentru Inovaţie, informează site-ul de specialitate www.antreprenorinromania.ro

Termenul limita pentru depunerea solicitărilor la acceleratorul este 18 martie ora 17 (ora locală a Bruxellesului).

„Cu un buget de 164 milioane euro, acest apel unul de tip „de sus în jos, în sensul că nu exista priorităţi tematice predefinite, iar solicitanţii cu inovaţii relevante pentru coronavirus vor fi evaluaţi în acelaşi mod ca şi ceilalţi solicitanţi.

Cu toate acestea, Comisia Europeană va urmări să accelereze acordarea de grant-uri EIC si finanţare mixta (combinând investiţiile în granturi şi capitaluri proprii) inovaţiilor relevante pentru coronavirus, precum şi să faciliteze accesul la alte surse de finanţare şi de investiţii”, se mai arată într-un articol publicat de cei de la www.antreprenorinromania.ro, citând surse europene.

Consultanţii celor de la Antreprenor În Românai vă stau la dispoziţie pentru detalii, lămuriri, informaţii suplimentare etc.

Articolul complet la care am făcut referire şi din care am citat mai sus poate fi lecturat dând click pe link-ul de mai jos:

Shttps://antreprenorinromania.ro/coronavirus-covid19-fonduri-comisia-europeana-solutii-inovatoare-epidemie/

Site-ul Antreprenor În România a fost înfiinţat de omul de afaceri Sorin Dumitru, originar din Piteşti, şi-şi propune să ofere sprijin şi consultanţă de specialitate micilor antreprenori (şi celor ce vor să facă primii paşi în această direcţie) care vor să-şi dezvolte şi să-şi consolideze afacerile.

Menţionăm că, în contextul pandemiei de coronavirus, numeroase state europene au decis să ofere multiple soluţii de sprijin a iniţiativei private. Chiar şi Guvernul român a luat deja câteva astfel de măsuri, e drept, încă timide, firave şi fără prea mare impact.

La nivel european, Comisia Europeană (care e, în fapt, un guvern transnaţional, la nivel de UE) are deja în plan mai multe măsuri de stimulare a mediului de afaceri privat, în contextul recesiunii economice previzibile, în contextul pandemiei.

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...