Ieri, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada martie-aprilie a.c., patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, toți din comuna Schitu Golești, ar fi pătruns prin efracție, în mai multe societăți comerciale și locuințe de pe raza municipiului Câmpulung și a comunei Schitu Golești, de unde ar fi sustras componente de la semiremorci auto şi utilaje, materiale feroase și neferoase, cu scopul valorificării ulterioare la centre de fier vechi.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 50.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate în ziua de 14 aprilie a.c., au fost identificate și indisponibilizate bunuri în valoare de aproximativ 35.000 de lei, care au fost restituite persoanelor vătămate.

Reamintim că, în ziua de 14 aprilie a.c., trei dintre cei patru tineri au fost reţinuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, ulterior fiind prezentați instanţei, care a dispus arestarea preventivă.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

sursa info. Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here