În urmă cu două nopţi, dl Constantin Nica, şofer pe un camion de mare tonaj, se afla în pauza mare, cum spun şoferii (16 ore de repaus), într-un popas (rastplats, în suedeză, adică loc de odihnă special amenajat) situat în apropierea oraşului suedez Helsingborg.

Odihna compatriotului nostru a fost tulburată de o bandă de hoţi de motorină.

„Noaptea trecută (acum două nopţi – n.r.) la Helsingborg-Suedia au dat atacul la rezervoare de motorină, furând o cantitate mare de motorină. Aveţi grijă la aceşti nemernici. O furgonetă de 1,5 tone cu nr AG 15 GBW.

Hoţii au abandonat furtunele şi au fugit, când au realizat că şoferul i-a simţit.

Când i-am simțit, au abandonat ditamai furtunul lung de peste 10 metri și au fugit. A fost chemată şi Poliția şi să vedem dacă vor fi depistaţi.

AG 15 GBW, dacă vă întoarceţi să recuperaţi furtunul, îl găsiți tot în parcare dar tăiat bucăți. Să ardeţi cu tot cu motorina pe care aţi furat-o”, le-a urat şoferul păgubit hoţilor.

Contactată de noi, Poliţia din regiunea Skăne, de care aparţine oraşul Helsingborg, ne-a informat, prin vocea purtătorului de cuvânt, că există o anchetă în derulare cu privire la cele relatate aici, dar că, deocamdată, nu pot fi oferite presei alte informaţii.

sursa foto: Facebook/Constantin Nica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here