Bancpost, una dintre cele mai vechi bănci din România de după 1989, e pe cale să îşi încheie existenţa ca unitate bancară.

Practic, la 31 decembrie anul în curs, Bancpost va înceta să mai existe. Aceasta cu singura condiţie ca Banca Naţională a României să îşi dea girul.

Acesta este necesar pentru ca Banca Transilvania să poată fuziona prin absorbţie cu Bancpost, aşa cum doresc acţionarii băncii cu sediul la Cluj-Napoca.

După dispariţia Bancpost de pe piaţă, unităţile sale vor fi preluate de Banca Transilvania şi vor continua să funcţioneze sub această marcă.

Însă, există posibilitatea ca unele dintre agenţiile şi sucursalele care sunt acum ale Bancpost să se închidă. O astfel de listă nu a fost, deocamdată, făcută publică.

La noi în judeţ, Bancpost are o sucursală, la Piteşti, şi trei agenţii: una în cartierul piteştean Găvana, una la Câmpulung Muscel şi una la Curtea de Argeş.

Banca Transilvania are, în Argeş, o sucursală şi trei agenţii la Piteşti, plus câte o agenţie la Mioveni, Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel.

sursa foto: Jurnalul de Afaceri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here