Balul Bobocilor „Ion Cantacuzino”- cel mai așteptat eveniment!

Date:

Share post:

Balul Bobocilor este unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale Liceului Teoretic „Ion Cantacuzino”. Este locul unde noii elevi au ocazia de a-și valorifica talentele, a se redescoperi și a întâlni persoane noi.

Este cel mai bun punct de start din viața de licean și oferă o experiență de neuitat celor care iau parte! Anul acesta, balul va avea loc la Magic Ballroom, un loc special, unde luxul și eleganța sunt armonios combinate cu rafinamentul și bunul gust.

Data stabilită pentru acest eveniment, care se anunță a fi memorabil, este 30 noiembrie 2023, de Sfântul Andrei.

Cu câteva luni înainte de desfășurarea propiu-zisă a evenimentului are loc o preselecție, după care bobocii aleși încep să se pregătească. Aceștia au de susținut probe de zi, dans, talent și, la final, proba de seară fiind îndrumați de traineri din anii mai mari și de Lisa Schieb, coregraf cu experiență, care are propria școală de dans atât în Pitești, cât și în București.

De organizarea Balului Bobocilor se vor ocupa prof. dr. Roxana Ticuță și prof. Mădălina Barbu. La eveniment vor participa artiști renumiți ca Ruby și Dorian Popa, care vor crea o atmosfera incendiară.

Va fi organizată o tombolă cu premii pentru spectatori, vor cânta artiști locali talentați, vor evolua trupe cu premii naționale și internaționale la muzică și dans și multe alte surprize care vor capta atenția și interesul elevilor piteșteni.

Dress codul evenimentului este: fancy night – o temă modernă, lejeră și ușor abordabilă. Elevii au o gamă largă de stiluri vestimentare din care pot alege pentru a străluci. Astfel, aceștia pot purta orice ținută elegantă care îi pune în valoare și îi reprezintă.

Impactul pe care îl are acest eveniment se reflectă atât asupra participanților, cât și asupra spectatorilor. Participanții se bucură de admirația publicului, de experiențele noi și de mândria unui spectacol bine organizat, iar privitorii au parte de o seară memorabilă și de o atmosferă specială.

Elevii Liceului Teoretic „Ion Cantacuzino” Pitești vă invită sa faceți parte din povestea lor, să vă bucurați de o seară magică și să trăiți din plin fiecare moment al acestui eveniment unic.

Articol publicat în cadrul unui parteneriat necomercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Deșeurile de ambalaj: ce sancțiuni riscă firmele care nu respectă legislația și cum pot fi evitate

Firmele românești trebuie să respecte destul de multe legi...

Daniel Stanciu, în iulie 2022: „Vreau să ducem acest club la un alt nivel!” Felicitări, l-aţi dus

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeş, declara...