După cum am mai anunţat, jucătoarele de handbal de la CS Mioveni 2012 (echipă de eşalon secund) au reuşit o mare performanţă, reuşind să se califice în optimile de finală ale Cupei României.

Fază a competiţiei în care va întâlni, azi, la Sala Sporturilor din Piteşti, pleiada de vedete internaţionale de la CSM Bucureşti, în frunte cu cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu.

„Vă invităm în această după-amiază la un meci spectacol, susținut de echipa de handbal a CS Dacia Mioveni în compania campioanei României, CSM Bucureşti”, a anunţat azi primarul din Mioveni, Ion Georgescu.

Partida începe la ora 17… Biletele se vând şi azi, începând cu ora 14, în incinta Sălii Sporturilor din Trivale, în lima locurilor din sală.

Prețul unui bilet este de 10 lei.

Evident, pentru echipa din Mioveni e un meci în care nu are nimic de pierdut, ci doar de câştigat. Favorită clară e echipa bucureşteană, una dintre cele mai bune din Europa.

Însă, să nu uităm, chiar aseară am văzut un meci de fotbal în care favorita clară, FCSB, a fost bătută de o echipă săracă, Dinamo cu jucători neplătiţi şi neluată de nimeni în seamă.

Deşi diferenţa de valoare între Dacia Mioveni şi CSM Bucureşti e mai mare decât cea dintre Dinamo şi FCSB, dacă la fotbal s-a putut, de ce nu s-ar putea o minune şi la handbal?

Şansele sunt mici, infime chiar, dar dacă fetele din Mioveni cred în ele…şi la handbal e posibil orice, nu numai la fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here